Yamaha Genos een nieuwe revolutie.

Yamaha Genos een nieuwe revoluitie.

Yamaha Genos een nieuwe revolutie.

 Meld je hier aan voor keyboard of pianoles

Yamaha Genos een nieuwe revolutie.Twee weken geleden presenteerde het Japanse bedrijf Yamaha de opvolger voor de Tyros 5 keyboard: de Yamaha Genos. Dit topmodel gaat voor een revolutie zorgen in de wereld van de keyboards. Het biedt namelijk een schat aan mogelijkheden en spreekt een nóg bredere groep muzikanten aan. Op dit moment is dit zeer hippe keyboard nog niet op de markt, maar je kunt het al wel online bestellen.

Introductie van de Genos

De opvolger van de Tyros 5 heet niet de Tyros 6, maar Genos. Dit maakte Yamaha op 2 oktober 2017 bekend. Muzikanten speculeerden er al maanden over. Al op 11 september toonde Yamaha de eerste beelden van het keyboard. Nu kan iedereen er op spelen! Hun enthousiasme over dit nieuwe muziekinstrument is erg groot. Het is een digitaal werkstation die songwriters absoluut zal inspireren om fantastische muziekstukken te maken. De Genos is een zogeheten ‘work station’, wat betekent dat het allerlei extra’s heeft die ontbreken bij een gewoon keyboard. Zo heeft het veel meer stijlen, waaronder popmuziek. Het zal songwriters zeker inspireren om fantastische muziekstukken te maken!

Modern design en honderden klanken

Het Genos keyboard heeft een modern design waarmee je op het podium meteen de aandacht trekt. Het ziet er stijlvol uit, en is een echte aanwinst voor muzikanten. Bovendien bevat het meer dan 1700 klanken en 550 stijlen! De muziekeffecten zijn vergelijkbaar met studiokwaliteit. Vergeleken met de Tyros 5 is de Genos veel geavanceerder. Zo heeft Yamaha een geheel nieuw besturingssysteem ontworpen waarmee je prima uit de voeten kunt. Zo kun je dit keyboard met 76 toetsen bedienen met een 9 inch kleuren touchscreen. Daarnaast is het mogelijk om het geluid in real time aan te passen. De processor is zeer snel en de samples zijn van zeer hoge kwaliteit. Zodoende is dit keyboard ook geschikt voor DJ’s.

 Een nieuwe evolutie onder keyboards

De Genos is helemaal nieuw en zorgt wat betreft kwaliteit en functionaliteiten voor een revolutie in de keyboard wereld. Het biedt ongelooflijk veel klanken en stijlen en indrukwekkende Revo! Drums. Daarnaast heeft het 6 toewijsbare knoppen en sliders. Voor een goed beeld van de Genos kun je eventueel een van de video’s bekijken die Yamaha heeft uitgebracht. De afgelopen maanden lichtten deze al een tipje van de sluier op. De diverse klanken en stijlen van dit muziekinstrument zijn in de video goed te horen:

Accessoires en prijs

Bij een mooi keyboard horen natuurlijk ook accessoires. Voor deze Genos zijn een aantal accessoires speciaal op maat gemaakt, zoals het statief. Deze is zwart, net als het keyboard. Daarnaast kun je gebruik maken van een 2:1 luidsprekersysteem. Het geluid is zeer helder. Deze accessoires maken dit zeer moderne keyboard helemaal compleet. Wel hangt er aan de Genos een flink prijskaartje. Op dit moment kun je het in verschillende webshops bestellen voor 4949 euro. Een accessoire zoals een statief kost 266 euro. Als het goed is komt dit keyboard in november 2017 op de markt.

Yamaha Genos een nieuwe revolutie is  de opvolger van de Yamaha Tyros.
Dit keyboard is niet voor elke portemonnee weggelegd.
En voor een kind dat keyboard wil leren spelen zal ik het niet aanraden
De Yamaha Genos is uitermate geschikt voor professionee gebruik.

Yamaha Genos een nieuwe revolutie,is natuurlijk een heel uitgebreid keyboard
met zoveel mogelijkheden zoals natuurlijk het Karaoke systeem.
Bekijk de Yamaha Genos in de winkel.

De prijs ligt rond de €5000-,

Bekijk hier een demonstratie van de Yamaha Genos:

3 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 + 15 =