Light Keyboard voor keyboardspelers

Light Keyboard voor keyboardspelers

 Light Keyboard voor keyboardspelers

 Meld je hier aan voor keyboard of pianoles

Light Keyboard voor keyboardspelers Misschien ben je een muzikant die nog op zoek is naar een instrument die perfect bij je past. Probeer eens het keyboard. Dit fantastische muziekinstrument is namelijk geschikt voor beginners én professionals. Bovendien heb je de keuze uit allerlei merken, zoals het populaire Casio en Yamaha. Ook verschijnen er telkens nieuwe keyboards op de markt. Zo is het nieuwe One Light Keyboard een geweldig voorbeeld van een modern keyboard met allerlei extra functionaliteiten.

Apps van de One Light Keyboard

Keyboards zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Let er goed op dat je in de muziekwinkel of webshop een geschikt type keyboard kiest. Sommige zijn namelijk alleen geschikt voor professionals. Met de One Light Keyboard zit je gelukkig altijd goed. Met behulp van apps helpt het nieuwe muzikanten op weg bij het leren van nieuwe technieken en muziektheorieën. Denk bijvoorbeeld aan instructies op de video en een aantal spelletjes. In totaal zijn er maar liefst 100 video’s beschikbaar! Een van de spelletjes apps is het populaire ‘Guitar Hero’.

Smart piano

Het ultra moderne keyboard is afkomstig van een instrumentenmaker uit de Amerikaanse stad San Francisco, in de staat Californië. Het bedrijf heeft de eerste ‘smart piano’ ontworpen die het bespelen van het keyboard iets minder lastig en stressvol maken voor beginnelingen. Binnen enkele minuten kun je al beginnen met oefenen. Neem bijvoorbeeld deel aan een ‘crash course’, oftewel een razendsnelle cursus. Of doe het iets rustiger aan en leer stap voor stap keyboard spelen. Met de moderne apps is het allemaal mogelijk.

Tientallen toetsen

Een van de grootste voordelen van the One Light Keyboard is dat je het zeer gemakkelijk mee kunt nemen. Zodoende kun je er vrijwel overal op spelen. Je kunt er zelfs lekker mee op de bank zitten. Of neem het mee op reis. Dit muziekinstrument raakt door het kleine formaat minder snel beschadigd dan het traditionele keyboard. Erg handig wanneer je het bijvoorbeeld mee moet nemen op reis. Daarnaast bevat dit nieuwe keyboard 61 toetsen waarmee je maar liefst 128 verschillende toonsoorten kunt spelen. Deze zijn dankzij de ingebouwde speakers duidelijk te horen. Zo heb je onder andere de keuze uit jazz, pop en de blues. Oefen net zo lang totdat je alle muziekstukken onder de knie hebt. Het voordeel van deze moderne keyboard is dat je eenvoudig opnieuw kunt beginnen wanneer het even niet lukt.

Handig opladen

Het opladen van the One Light Keyboard is erg eenvoudig. Het bevat namelijk een power adapter die je binnen enkele seconden kunt aansluiten. Het enige wat je nodig hebt om op te laden zijn 6 AA batterijen. Ook is het mogelijk om de tablet of smartphone aan te sluiten op een USB poort.

Ideaal voor beginners

De reacties op de One Light Keyboard zijn zeer positief. Zo noemt NAPPA Judges het ‘one of ther best products we’ve seen this year’ en kreeg het onlangs een award voor ‘Best Teaching Tool for beginning students’.  Dit moderne keyboard kost 299.99 dollar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

dertien − 12 =