Keyboards 2018

2018  een muzikaal keyboard succes

Keyboards 2018

 Meld je hier aan voor keyboard of pianoles

keyboards 20182018 is inmiddels twee weken oud. Hopelijk heeft iedereen een fijne jaarwisseling beleefd! Nu is het tijd om met frisse energie aan een nieuw jaar te beginnen. Bijna geen enkel muziekinstrument is daar meer geschikt voor dan een keyboard. We hebben twee uitstekende keyboards uitgekozen. Wedden dat je met deze top instrumenten een zeer muzikaal 2018 beleefd?

Hoe kies je het juiste keyboard?

Tussen keyboards bestaan veel verschillen. Sommige keyboards zijn zeer geschikt om live op te spelen, terwijl andere zich beter lenen voor het maken van muziekstukken. Vaak bestaat er trouwens een overlap tussen beide functies. Ervaren spelers hebben als het goed is op meerdere soorten keyboards gespeeld. Zij weten precies welk type keyboard het beste bij hen past. Voor minder ervaren muzikanten is het echter best lastig om een geschikt keyboard te kiezen. Bedenk altijd goed waar je het keyboard voor wilt gebruiken en hou rekening met je budget. Keyboards zijn namelijk verkrijgbaar in allerlei prijsklassen.

De Nord Electro 4

Wie weet ben je op dit moment nog op zoek naar een keyboard met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wat dat betreft is de Nord Electro 4 een zeer goede keuze. Neem alleen al de toetsen van dit merk keyboard, die zwaarder zijn dan die van een MIDI keyboard maar lichter dan die van een piano. Daarnaast klinkt het geluid van de Nord Electro 4 fantastisch. Zo klinken de tonen van de ‘Grand Piano’ je ongetwijfeld als muziek in de oren! Ben je toe aan een nieuw geluid? Ook dat is bij de Nord Electro 4 keyboard geen probleem. Download de ‘Sample Editor’ en Sound Manager’ apps om nieuwe geluiden toe te voegen aan de Nord. Er zijn meerdere modellen van de Nord Electro verkrijgbaar. Gemiddeld kosten de keyboards rond de 2000 euro.

Korg’s Kronos

Ook met de Korg’s Kronos keyboards begin je het jaar 2018 fantastisch. Ze zijn iets duurder dan de Nord Electro 4, gemiddeld 3000 euro, maar zeker de moeite van het aanschaffen waard. Zo heb je de keuze uit een groot aantal geluiden. Deze kun je eenvoudig aanpassen met een modulatie optie in de vorm van een speciale joystick. Dit is een functie waar de Nord Electro 4 niet over beschikt. Ook het feit dat de Kronos gebruikt kan worden als een werkstation maakt het uniek. Je kunt er maar liefst 16 verschillende tracks voor het keyboard mee opnemen! Voeg er allerlei bijzondere effecten aan toe om binnen korte tijd je eigen unieke muziekstuk te creëren. Het toevoegen van de muziekstukken aan het keyboard is vervolgens een fluitje van een cent met de ‘Korg Open Sampling System’.

Gemakkelijk mee te nemen

Zowel de Nord Electro 4 als de Korg Kronos staan bekend om hun hoge kwaliteit. Ze zijn vervaardigd uit sterk materiaal en gaan daardoor  lang mee. Bovendien zijn ze gemakkelijk mee te nemen op reis. Het is duidelijk te merken dat deze keyboards met liefde en aandacht zijn gemaakt. We wensen je veel muzikaal plezier!

Keyboards 2018

Aan het begin van het nieuwe jaar mag je altijd een wens uitspreken.
1 van de wensen kan misschien zijn niet zo vaak meer gamen of met je telefoon spelen
maar dat je meer jou focus gaat leggen op keyboardspelen.
En dat je misschien de volgende nieuwjaarswens kan uitspreken de nieuwste telefoon
kan wel  wachten ik besteed mijn spaargeld aan een  nieuw keyboard die veel beter is
En waar je  met nog meer plezier keyboard gaat spelen en dan heb je genoeg keuze
met de keyboards van 2018.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 × vijf =