Keyboard spelen waarom is dat zo leuk?

keyboard spelen waarom is dat zo leuk?

Keyboard spelen waarom is dat zo leuk?

 Meld je hier aan voor keyboard of pianoles

keyboard spelen waarom is dat zo leuk?

keyboard spelen waarom is dat zo leuk? als je muziekles volgt dan heb je de keuze uit een groot aantal geweldige instrumenten. Houd je van verschillende muziekstijlen? Dan is het keyboard een ontzettend goed idee.

Er zijn nog meer redenen te bedenken waarom je juist voor dit mooie instrument moet kiezen. Je hebt de keuze uit allerlei muziekstijlen Het keyboard is een uniek  instrument omdat je kennismaakt met allerlei muziekstijlen.

Ga maar na: het ene moment speel je op de piano, en het volgende op de drums. Er is bijna geen enkel muziekinstrument dat zoveel variatie kent als het keyboard.

keyboard spelen waarom is dat zo leuk omdat je ook piano kan spelen

Zo hoef je dus nooit te kiezen tussen verschillende muziekinstrumenten. Je kunt er ook op pianospelen Het voordeel van de keyboard is dat je er ook piano mee leert spelen. Het instrument bevat namelijk het zogeheten ‘metronoom’, waarbij je linker en rechterhand leren samenwerken. Dit onderdeel van het keyboard geeft de maat van de muziek aan.

Je hoort piepende en tikkende geluidjes waardoor je met beide handen moet gaan spelen. Het bevat eindeloos veel melodieën Het aantal leuke keyboard melodieën waaruit je kunt kiezen is namelijk eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan stoere rock, of misschien wel een romantisch pianodeuntje. Bovendien is het niet moeilijk om een ritme te kiezen. Alle ritmes in het keyboard zijn voorgeprogrammeerd. Je hoeft alleen nog maar een toets in te drukken, waarna het ritme zelf begint

Je leert spelen met akkoorden en melodieën Tijdens het keyboard spelen kun je instellen of je begeleiding wilt van akkoorden. Deze laten

meerdere tonen horen. Misschien moet je aan het begin nog even oefenen. Aan de linkerkant dien je namelijk een paar vingers te gebruiken voor de akkoorden, terwijl je met je rechterhand de melodie kiest. Op de maat spelen valt in eerste instantie niet mee, maar oefening baart kunst!

Vind je deze artikel leuk JA laat ff een reactie achter of like my page.

[wpdevart_like_box profile_id=”1532058020366504″ connections=”show” width=”300″ height=”550″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”en_US”]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

5 × een =