Ideale apps voor je keyboard

Ideale apps voor je keyboard

Ideale apps voor je keyboard

 Meld je hier aan voor keyboard of pianoles

Ideale apps voor je keyboardWie weet ben je al enige tijd de trotse eigenaar van een keyboard of digitale piano. Ook de muziekwereld gaat natuurlijk met zijn tijd mee. Zo zijn er sinds enige tijd een aantal fantastische apps voor het keyboard te downloaden. Deze zijn vaak nog gratis ook. Bij deze een overzicht van een aantal apps voor je keyboard die een groot aantal voordelen bieden.

Bepaal de toonhoogte met de Sound Controller app

Sommige apps zijn voor muziekinstrumenten zijn ontzettend populair. Ze hebben namelijk diverse opties die je prestaties op het keyboard verbeteren. De ‘Sound Controller’ app is daar een uitstekend voorbeeld van. Het bevat namelijk opties zoals een toonhoogte bepaler, een nagalm en refreinen die je gemakkelijk kunt aanpassen aan het muziekstuk dat je wilt spelen. Bovendien is de Sound Controller app ook nog eens zeer handig om te gebruiken. Zo heeft het hoofdscherm onder andere een zogeheten pitch bend, waarmee je de toonhoogte kunt verbuigen en modulation wheels waarmee je onder andere het volume en de timbre kunt aanpassen.

Vind je ideale muziekstuk met Repetoire Finder

Sound Controller is niet de enige app waarmee je jouw muziekstuk kunt aanpassen zoals je wilt. Ook Repetoire Finder is een echte aanrader. Deze app is vooral handig wanneer je op zoek bent naar geschikte muziek voor op het keyboard. Via een handige zoekfunctie kun je gemakkelijk een muziekstuk vinden die je graag wilt spelen. Vervolgens geeft Repetoire Finder je een aantal opties die perfect bij het jouw gekozen muziekstuk passen. Denk bijvoorbeeld aan bepaalde tonen. Vervolgens is het mogelijk om deze opties toe te passen op je keyboard. Sound Controller is dan ook een fantastische app wanneer je een muzikant bent en je graag een mooi muziekstuk op het keyboard wilt spelen.

Muzikaal aanmoedigen

Een van de voordelen van apps is dat ze geschikt zijn voor jong en oud. Zo is ‘My Music Recorder’ uiterst geschikt om je kind muzikaal aan te moedigen. Deze leuke app zorgt ervoor dat ze gemotiveerd en enthousiast blijven. Het houdt bijvoorbeeld het aantal noten dat het jonge muzikale talent speelt nauwkeurig bij. Ook de tijd die je kind besteedt aan de keyboardlessen wordt bijgehouden. My Music Recorder beloond je kind na het spelen met een soort van ‘stickers’. Hoe meer ze spelen, hoe meer stickers ze verzamelen. Tenslotte is het met deze fantastische app een fluitje van een cent om de muziekstukken van je muzikale zoon of dochter op te slaan en te delen met familie/vrienden of YouTube. Zo kan de hele wereld ervan meegenieten!

Muziekstukken opslaan met de Digital Controller app

Tenslotte is er de ‘Digital Piano Controller’ app. Net als met de Sound Controller app kun je er gemakkelijk de instellingen voor je piano of keyboard mee aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan het opslaan van bepaalde muziekstukken of tonen die je graag later nog een keer wilt spelen. Digital Piano Controller is dan ook een goede aanvulling op de functies van je piano, en is zowel geschikt voor professionals als hobbyisten.

Ideale apps voor je keyboard

download die apps met jouw Iphone of Smarthphone.
En gebruikt het tijdens de muzieklessen het bevorderd je speelplezier
Hoe meer je oefent hoe meer smileys je krijgt.

Ideale apps voor je keyboard is speciaal voor jou geschreven zo blijft keyboardspelen
Boeiend en aantrekkelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

19 − twee =