De Yousician app: voor je keyboard

De Yousician app: Voor je keyboard

 Meld je hier aan voor keyboard of pianoles

De Yousician app: voor je keyboard Keyboard les krijgen van een goede docent is zeer leerzaam en leuk. Je krijgt persoonlijke begeleiding en leert elke week beter spelen. Tegenwoordig kun je de keyboard lessen prima aanvullen met een app op je smartphone.

Zo roept de relatief nieuwe app ‘Yousician’ veel positieve reacties op. Daarmee kun je na de keyboard lessen verder oefenen, zonder dat je extra kosten kwijt bent.

Goede aanvulling op de keyboard lessen

Hopelijk doen apps de traditionele keyboard docent niet verdwijnen. De persoonlijke begeleiding van een professional werkt vaak toch het beste. Apps zoals Yousician kunnen echter een goede aanvulling vormen op wat je al geleerd hebt. De app werkt eigenlijk hetzelfde als een echte keyboard leraar. Het vertelt je namelijk wat je moet doen om nog beter te spelen. De app geeft aan of je vooruitgang boekt. Is dat het geval, dan ga je elke keer een niveau hoger.

Noten leren lezen

Voordat je begint wil Yousician eerst een paar dingen van je weten. Speel je bijvoorbeeld op het keyboard of de piano vleugel? Selecteer jouw favoriete instrument. Vervolgens kun je meteen beginnen met de les. Beginners maken eerst kennis met de noten. Met de rechterhand moet je de noten C,D en E zien te vinden. Het scherm toont een aantal gekleurde vlakken, waardoor je precies weet welke toetsen je vingers in moeten drukken. Het is niet erg wanneer het je het een beetje lastig vindt. Alle begin is moeilijk! Bovendien vertelt de app je met behulp van een speciaal programma wat je moet doen.

Perfecte app voor muziekliefhebbers

Zorg er voor dat de Yousician app contact maakt met de microfoon van je smartphone. Zonder dit onderdeel heeft het leren via deze app weinig zin. Via het microfoongedeelte kan de app je namelijk instructies geven. Bovendien kun je jouw gespeelde stuk meteen terug horen via een speciaal audio gedeelte. Op die manier kom je er snel achter op welke manieren jouw spel nog beter kan. Bovendien kun je in de Yousician app niet alleen keyboard leren spelen, maar ook gitaar, piano of ukelele. Het biedt dus vele mogelijkheden voor de muziekliefhebber

Bespaar kosten met deze Deze Yousician app.

Een keyboard les is over het algemeen niet duur. Toch kunnen de kosten aardig oplopen wanneer je een paar keer week les neemt. Met een app zoals Yousician kun je geld besparen. Naast de standaard lessen oefen je namelijk gewoon gratis verder op de app. Aan de andere kant brengt het spelen op een smartphone natuurlijk niet echt het gevoel over dat je normaal wel hebt bij een piano, gitaar of keyboard. Het blijft toch een apparaatje waar op je speelt. We raden dan ook aan om gewoon keyboard les te nemen, en deze app erbij te gebruiken.

Feedback

Na de les op Yousician ontvang je feedback op je timing en precisie. De app geeft aan hoe je een nog betere keyboard, piano of gitaarspeler kunt worden. Kortom: Een ideale aanvulling op je keyboard lessen!

De Yousician app: voor je keyboard

De Youscian app:voor je keyboard tegenwoordig, worden er veel apps gemaakt voor keyboardspelen
maar ook voor de gitaar en natuurlijk de piano.
Maar letwel het is een aanvulling op je muziekmaken zal ik maar zeggen.
Het echt niet zo en daar ben ik echt eerlijk in dat je de sterren van de hemel speelt.
Het is 1 van de apps die je als aanvulling kunt gebruiken zoals Earmaster.
Die ik zelf ook gebruik.

Het beste advies wat ik jou kan geven neem gewoon les en gebruik
De Yousician app: voor je keyboard als aanvulling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

5 − twee =