Apps voor je piano en keyboard

apps voor je piano en keyboard

 Apps voor je piano en keyboard

 Meld je hier aan voor keyboard of pianoles

apps voor je piano en keyboard

Misschien ben je al enige tijd in het bezit van een mooie iPad. Een van de leukste dingen aan het apparaatje is dat je er allerlei apps voor kunt downloaden. De populairste apps hebben allemaal met muziek te maken.

Zo kun je onder andere fantastische piano en keyboard apps voor de iPad downloaden. Het grote aanbod maakt kiezen best wel lastig. Daarom heb ik een aantal fijne apps alvast even voor je op een rijtje gezet.

App 1: Music Keyboard

Met de ‘Music Keyboard’ app kun je bijna net zo keyboard spelen als in het echte leven! In eerste instantie begin je met slechts een paar muziekinstrumenten. Deze moet je onder de knie krijgen tijdens verschillende keyboard lessen. Daarna moet je een aantal opdrachten doen. Nadat je deze succesvol hebt afgerond krijg je als het goed is meer muziekinstrumenten tot je beschikking. In totaal krijg je de beschikking over 18 muziekinstrumenten, zoals de synthesizer, de gitaar en drums.

Maak een hele nieuwe sound

Het grote voordeel van deze muzikale app is dat je het werkelijk overal kunt spelen. Oefen met ‘Music Keyboard’ bijvoorbeeld liedjes en muziekstukken in het openbaar vervoer. Bovendien is het zeer eenvoudig om met deze app eigen gemaakte liedjes en muziekstukken op te nemen.  Erg leuk! Zelfs professionele muzikanten hebben veel plezier met deze app. Ze combineren bijvoorbeeld de geluiden van diverse muziekinstrumenten met elkaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van een combinatie tussen het keyboard en een paar drums? Dit zorgt ongetwijfeld voor een geheel nieuwe en hippe sound!

App 2: Pianist Pro

Het keyboard is lang niet het enige instrument waar de iPad een aantal fantastische apps voor heeft gemaakt. Zo komen ook pianoliefhebbers zeker aan hun trekken. Sterker nog, er zijn een behoorlijk aantal apps voor de piano beschikbaar. Een absolute aanrader is ‘Pianist Pro’. Een van de belangrijke kenmerken is dat het draadloos te gebruiken is. Zodoende kun je deze app dan ook spelen wanneer je wilt. Daarnaast gebruikt het geavanceerde audio software, waaronder Finale en Sibelus, om het geluid en de muziek zo goed mogelijk te laten klinken.

App 3: Pro Keys

De app ‘Pro Keys’ is minstens zo leuk en gebruiksvriendelijk als ‘Pianost Pro’. In dit geval heb je de keuze uit maar liefst twintig verschillende muziekinstrumenten. Absolute gebruikersfavoriet is bijzonder genoeg ‘Blade Runner’. Dit muziekinstrument maakt het geluid dat je hoort in de bekende film ‘Blade Runner’, geregisseerd door Ridley Scott. Met ‘Pro Keys’ kun je jouw eigen film soundtrack maken!

App 4: Synth

Wellicht zou je Pro Keys of een van de andere muzikale apps af kunnen wisselen met ‘Synth’. Ook in deze app heb je de beschikking over 20 muziekinstrumenten, waronder drums. Het is zeer gebruiksvriendelijk en biedt diverse mogelijkheden. Wel delft het uiteindelijk het onderspit met ‘Pro Keys’, omdat je hierbij twee keyboarden tegelijkertijd kunt spelen. Bij Synth is dit niet mogelijk, maar daar staat tegenover dat je in een handomdraai mooie muziekstukken maakt

Apps voor je piano en keyboard

In de loop van de tijd zullen er Apps voor je piano en keyboard komen.
En daar kan jij je voordeel meehalen met apps voor je piano en keyboard.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

12 + 9 =